Trouw in stijl: Ontdek de nieuwste trends voor pakken

Of je nou op zoek bent naar formele of casual kledij, een goed pak kan niet ontbreken in de garderobe van een heer. Of je nu de bruidegom bent, vader van de bruid of een gast op een bruiloft, een goed passend pak zorgt voor een stijlvolle en klassieke look. Maar hoe zorg je ervoor dat je er trendy en hip uitziet terwijl je een pak draagt? In deze blogpost gaan we de nieuwste trends voor pakken ontdekken, zodat jij trouwt in stijl.

1) Tweekleurige pakken: 

 

Het wordt tijd om te experimenteren met de kleuren van je pak! Tweekleurige pakken zijn de nieuwste trend en bieden de mogelijkheid om de combinatie van kleuren te personaliseren. Durf te mixen en te matchen met verschillende kleurencombinaties en maak zo je eigen statement. Een lichtgrijze bovenkant kan bijvoorbeeld goed werken met een donkerdere pantalon.

 

2) Pastelkleurige accessoires: 

 

Naast het experimenteren met de kleur van het pak, zijn pastelkleurige accessoires ook een trend die we veel zien. Denk hierbij aan stropdassen, pochetten en schoenen in zachte tinten zoals lichtroze of babyblauw. Deze kleuren geven een frisse en moderne twist aan het klassieke pak.Kijk eens bij Pakkend in Amsterdam, voor de perfecte schoenen.

3) Patroon: 

Een andere trend waar we niet omheen kunnen, is het patroon. Ga voor een pak met een subtiele ruit of een opvallende bloemenprint. Deze prints geven het klassieke pak een moderne twist en zijn perfect voor degenen die graag een statement maken.

 

4) Slim-fit en skinny-fit: 

Voor degenen die een strakke en moderne look willen creëren, zijn slim-fit en skinny-fit pakken de juiste keuze. Deze silhouetten zorgen voor een gestroomlijnde look en zijn het best te dragen zonder een stropdas. Ga voor een pastelkleurig overhemd om de look compleet te maken!

 

5) Texturen en stoffen: 

Tot slot zien we verschillende texturen en stoffen als trend. Denk aan fluweel of een grove textuur. Deze stoffen bieden een tactiele kwaliteit aan het pak en zorgen voor een interessanter uiterlijk dan de traditionele gladde stoffen.

Conclusie

Een goed pak kan niet ontbreken bij een bruiloft, maar het dragen van een stijlvol pak betekent niet dat je niet creatief kunt zijn. Door te experimenteren met de nieuwste trends voor pakken kun je je persoonlijke stijl weerspiegelen in het klassieke pak. Tweekleurige pakken, pastelkleurige accessoires, patroon, slim-fit en skinny-fit silhouetten en texturen en stoffen zijn de trends waar we dit jaar niet omheen kunnen. Een pak is tenslotte niet alleen een outfit, maar een statement!

 

Bron: Pakkend Amsterdam